Bećarina pusta
Član
A gde je slika od novog 549
Bit će, čim malo vremena nađem da ga škicnem. Svinjokolje, oranje... još malo i gotovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde je slika od novog 549
Hteo si na njemu da menjaš zadnje felne? Jesi li našao šta
Nisam ja znao da li je reduktor ili konusno-tanjirasti, kad je majstor stigao ja upalio i pokazao mu on odma rekao šta je u pitanju. A nevolim baš da mi traktor džedži u njivi pa smo ga razbucali ,povadili sve napolje, sastavili i odšlepali kući. U četvrtak se rasklapa pa kad je majstor već tu prekontrolisaćemo sve od kvačila do konusno-tanjirastog i ubacićemo druge zubčanike da usporimo menjač.... A za skidanje celog točka, e tu je bilo seksa... U onim rupama gde treba da se uvrću šrafovi da bi felna sišla već imaju neki zalomljeni od ko zna kad, tako da smo bili prinuđeni da skidamo trubu sa sve tegom na felni...Mixser, zar nisi mogao nabaviti drugi reduktor da ne praviš dupli posao
Zar nije lakše skinuti ceo točak
To za blokadu je i meni palo na pamet al ajde da ja ne pametujem tu je majstor, a prednja vuča mu ne radi...Nisi ga morao slepati uopce... Nagazis speru i radit ce samo desni tocak i teraj, Misko
Mogao si ga doterati i na prednjoj vuci do kuce
Kad budes usporavao mjenjac, molim te da sve poslikas da znamo i mi ostali pacenici koliko to zadovoljstvo kosta