dragan.kovacev
Član
lll 5,04-7,76
lV 7,34-11,3
lV 7,34-11,3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ivanz Nisam siguran, ali mislim da ovaj drugi 558 ima debelu poluosovinu, a onaj prvi tanku. Vidi koje su godiste i proveri. Komsija ima na svom tanku, a mi debelu, do sada je promenio 3 poluosovine u desnom tocku.
Ivane pošto vidim da se malo slabije razumeš u ovu oblast oba 558 sto si postavio slike imaju debele poluosovine. Zadnja serija pred 559 i 560 znači od 78-80. Poznaju se po zasečenom nosaču tegova i po novijem prednjem mostu i blok motora je čini mi se novijeg tipa sa onim kao rebarcima nije ravan skroz(za ovo nisam sasvim siguran neki imaju neki ne). Ima još par sitnica koje sam zapazio ali totalno nebitne
Moj ti je savet da izbegavaš one starije osim ako baš nisi siguran da je neko već ugradio debele poluosovine ali to nemožeš sigurno da znaš dok ne otvoriš trube i premeriš. Doduše poluosovine se razlikuju po onom odlivenom broju dela (treba da počinje sa 560. i još par brojeva) ali i na tarabi piše svašta
To se ne pipa dok ne mora,a kad mora onda nikad vise nece biti kao nova.Izgovoreno malo upleteno ali razume svako ko je imao posla sa bosistima.Pozdrav svima. Imam jedno pitanjee. Da li je potrebno raditi reglazu nove bosch pumpe ili je to sve odradjeno i samo se montira. Unapred zahvalan na odgovoru.
Otvoriš katalog rezervnih delova i gle čuda inžinjeri u IMT-u je zovu "poluosovina-kratka" i nosi oznaku 560.01.221 a ti je zovi kako oćešosovina reduktora (glavcina) pocinje sa 560 a ne poluosovina.
E ovdje ti je svaka ka' u Njegosa.To se ne pipa dok ne mora,a kad mora onda nikad vise nece biti kao nova.Izgovoreno malo upleteno ali razume svako ko je imao posla sa bosistima.