aca74
Član
Odavno su se meni najbliži smejali za kanap (manilu). Pa kad je zagustilo, u njegovom traktoru prc, nema manile, drž, nedaj, da nisam imao ja, ode mast u propast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam i ja,ali im nisam video svrhu? Manila je previse glatka i nije elasticna kao pertla. Pertlu sam stegao oko remenice radilice i pumpe za vodu,pa onda prisilno navukao na remenicu alternatora bez popustanja sto ne verujem da bih uspeo sa manilom ili paljenom zicom.Kosuticu, kakav si ti paor kad ides na njivu bez paljene zice i manile? Ja toga imam u svakoj masini
Rile je lik iz emisije SAT klana Alvirović. Bio je popularan 90-ih godinaRile...jel to onaj lik sto ste ga ti i Djole spominjali i pokusali da nabrojite sva zanimanja ?
Pertla je iz raja izasla!!
Crevo od posude do G.K. ona bakarna creva,te opruge,gumene kapice...me casti teca=majstor.Ne zaboravi dodatne opruge na diskove da namestiš
Problem je resen...Lampica od alternatora na satu za pobudu nije imala masupogledaj rotor altenatora da li su prstenovi potroseni. jesi li mjerio pri turazi koliko puni? isto tako ne bi bilo lose diode pregledat. ali ako nemas znanja oko autoelektrike savjetujem ti da promijenis altenator, moze i sa golfa dvojke jeftinije ce te izac nego da nosis majstoru.