Razmišljao sam o tome pošto je plaćamo kao da je osvećena Bogojavljenska voda koju je lično Sveti arhijerejski sabor osvetio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tad najviše i rđa
Neće ga ni pojesti blok al termostat zarđa,zaglavi i slU moj IMT 555 od kako je kupljen 1972g nikad nije sipan antifriz , samo KISNICA koja se zimi ispusta i jos ga nije pojela rdja.
A šta reći kad uglaviš termostat i sipaš antifriz pa ti prokuva traktor i pukne glava?
A koliko je to nagurao sati, i jel bez generalke?IMT 540 je u pitanju.
Ako je izdržao 33 bez antifriza i generalke izdrzat ce do kraja godine. Ionako jos malo i arbait Deutchland. Kod mene trrmostat savrseno radi i nakon tolikih godina i vode pipe������Jel taj tvoj prepametni majstor u auto sipa vodu iz pipe isto sto je tebi preporucio? Boze me sacuvaj takvih "majstora"... Jel ti rekao zasto ces mjenjati hladnjak zbog koristenja antifriza a zasto zbog koristenja vode neces? Vjerujem da nije imao valjan razlog i ako je imao odgovor da je on glasio "Zato sto ja tako kazem"...
Svadjao sam se s takvima puno puta i kad svako od njih pitam zasto vade termostate iz traktora a ne vade iz auta, kazu: "Auto je druga stvar, na njemu to mora biti". Svima je antifriz preskup za koristenje u traktoru (IMT, IMR, Ursusu, Zetoru...) a u autu je antifiz jer "Auto je druga stvar, tamo mora biti".
Sad ja tebe pitam da mi objasnis zasto bi ti u novog JD-a, CASE-a ili nekog treceg sipao cistu vodu iz pipe a ne antifriz?