Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoce li iko ostati u toj Hrvatskoj ili svi odoste na arbait Deutchland?Ako je izdržao 33 bez antifriza i generalke izdrzat ce do kraja godine. Ionako jos malo i arbait Deutchland. Kod mene trrmostat savrseno radi i nakon tolikih godina i vode pipe������
Koliko mi se čini za par godina biti će manje stanovnika nego u Sloveniji ������Hoce li iko ostati u toj Hrvatskoj ili svi odoste na arbait Deutchland?
Nije to dobro,a koliko sam primetio ti si vec razvio proizvodnju,hladnjacu,dosta ulozio.Koliko mi se čini za par godina biti će manje stanovnika nego u Sloveniji ������
Svi odoše od doktora do seljaka.
Ja vodim sve iz kuće a ima nas hvala bogu 6.
Ima osigurac tako da ce onda moci a na njivi je moram dizat i spustat posto mi njiva ne ide u krug...Jel zna neko koliko kosta remont pomocne pumpe koja je odvojena od unutrasnje hidrulike(preko poluga)Teško,biće ti hidraulika stalno napeta što baš i nije zdravo za pumpu i sig.ventil.Jedino da je kući podigneš pa zaključaš a na njivi da je spustiš i ne podižeš.
Ima osigurac tako da ce onda moci a na njivi je moram dizat i spustat posto mi njiva ne ide u krug...Jel zna neko koliko kosta remont pomocne pumpe koja je odvojena od unutrasnje hidrulike(preko poluga)