Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoce li iko ostati u toj Hrvatskoj ili svi odoste na arbait Deutchland?Ako je izdržao 33 bez antifriza i generalke izdrzat ce do kraja godine. Ionako jos malo i arbait Deutchland. Kod mene trrmostat savrseno radi i nakon tolikih godina i vode pipe������
Koliko mi se čini za par godina biti će manje stanovnika nego u Sloveniji ������Hoce li iko ostati u toj Hrvatskoj ili svi odoste na arbait Deutchland?![]()
Nije to dobro,a koliko sam primetio ti si vec razvio proizvodnju,hladnjacu,dosta ulozio.Koliko mi se čini za par godina biti će manje stanovnika nego u Sloveniji ������
Svi odoše od doktora do seljaka.
Ja vodim sve iz kuće a ima nas hvala bogu 6.
Ima osigurac tako da ce onda moci a na njivi je moram dizat i spustat posto mi njiva ne ide u krug...Jel zna neko koliko kosta remont pomocne pumpe koja je odvojena od unutrasnje hidrulike(preko poluga)Teško,biće ti hidraulika stalno napeta što baš i nije zdravo za pumpu i sig.ventil.Jedino da je kući podigneš pa zaključaš a na njivi da je spustiš i ne podižeš.
Ima osigurac tako da ce onda moci a na njivi je moram dizat i spustat posto mi njiva ne ide u krug...Jel zna neko koliko kosta remont pomocne pumpe koja je odvojena od unutrasnje hidrulike(preko poluga)