Pišta bači
Član
Eto, Bobi iz HR valja IMT a ovde u Srbiji ne valja...
Baš smo neki fini...
Bobo, nek te služe još puno godina!
Baš smo neki fini...
Bobo, nek te služe još puno godina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi ga voljo imat pa nek troši ,šta očekuje od traktora od 170 konja da troši ko ferguson
Vjerovatno nije imao adekvatne prikljucke.Gledao sam prezentaciju nekog najnovijeg CAT Challenger od valjda 600ks i kaze da mu je nominalna potrosnja oko 50l na sat.On ce zbog toga vuci plug sa 12 ili vise brazdi pa ti racunaj potrosnju po ucinku...ispadne da trosi manje od IMT 539.
Pa kod nas su postali fine njuške pa niko neće više imt a ja bi volio da ga imam ali trenutno nemam potrebe za tolikim traktorom meni je ratarstvo sekundarno za potrebe stočarstva i radim 45 jutara zemlje i to napravim od zajebancije sa ovim što imam da uzmem takav traktor odmah zahtjeva i veću mehanizaciju i onda nikad krajaPa sta se nisi javio prije moj kolega ga je prodavao za mislim 7k E, niko nije ni pitao , onda ga mijenjao za neku kantu u dijelovima koju je morao popravljati i kaze da je dobro prosao u trampi.
A vidiš kod mene na breni potpuno ista