ichbinmilan
Član
Čestitam komšo. Moram uskoro doći na čast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da znaš i da može.
- Bubu
Svaki put kad se cisti filter, moze da se promeni i to parce creva koje kosta manje nego benzin kojim recimo ja perem taj filter.Pomocna pumpa na 577 moze svasta da iskipuje kada je ispravna. Udvajanjem pumpi zbog pojacanog efekta kada su vec oslabile samo moze dalje da napravi havariju jer nije dzabe to sve popustilo..
- Juče, 11:46
Znači ne daju više garancijuDanas stigao glavni kocioni RTD Srbija(sklapa ga neko od nasih u Indjiji) po mnogim prodavnicama se prodaju pod Zastava Knic,jer na sebi imaju ugravirano ZCZ. Inace Zastava Knic ne daje garanciju od 2 godine,tako da sam ipak kupio ovaj jeftiniji od 4500din,nego Zastava 6100din.
Nadji nekog majstora koji zna da namjesti paljenje kako treba. Ako nije do pumpe onda motor gleda na generalku, moj imt isto jako tesko palio kad je hladnije ni grijac nije pomagao, poslije generalke ni grijac ne treba, pali na zubNosio sam linijsku pvp od 539 na remont i sad dok traktor upali prvi puta (hladan), minutu, dvije dimi bijeli dim i trokira, onda mu dodam gas i smiri se i ne dimi vise.
Dizne i ventili pregledani i postelani.
Sta bi moglo biti?
A i ne pali mi nista bolje nego prije tj jako lose pali hladan, poslije dok je vruc, pali na pola kljuca..
Ja sam cuo da je zastavin najbolji