sova
Član
Mislis kod Rakica?Znas li kakvo je stanje sa traktorima iz Pelagiceva? Kako ih odradjuju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis kod Rakica?Znas li kakvo je stanje sa traktorima iz Pelagiceva? Kako ih odradjuju?
Mislis kod Rakica?
Mislim da u sistem u kojem je vec bilo UK ulje,nije preporucljivo sipati neko drugo ulje..... U sistem koji je komplet nov mozda (vrlo verovatno) moze da se sipa ATF,LHM,UTO..... Ali gde je jednom bilo UK,po meni treba nastaviti dalje sa UK.
Bio sam pre par godina kod Rakica u Pelagicevu. Svi traktori ulickani, ofarani... Ajde da je uradjeno kako treba, nego samo prefarbano da se sija... Ko zna sta je unutra. Bilo je i nesto novih masina...da kod rakica poznamo mi njih sve dobro,zna biti i po koji dobar traktor al ipak nekujem nista kod takvih sem nove masine
Ako je ostalo dobro, onda je to super. Kao sto kazes, limarija je bas lose odradjena, al ona ne vuce i ne ore...Da mislio sam na Rakica.. Kupio sam traktor 533 kod njih prije par mjeseci i mogu reci da je od svega limarija najgore odradjena.. Sto se tice motora i ostalog zadovoljan sam, jedino mi kocnice ne hvataju jednako ali dobro koce tako da nemam neke zamjerke. Jedna zadnja guma je izgleda fabricka jer je ona stara tigrova 11.2/10-28. inace traktor je '77 godiste i ubaceni su mu klipovi od 539. jedini "kvar" je bio cep na bloku motora tamo kod razvoda pa je pustao vodu u ulje ali su dosli i napravili jer daju garanciju tako da sam u sustini zadovoljan. I da, kada su skinuli razvod unutra je sve novo. Motor je komplet uradjen jedino je pitanje sta je ugradjeno u njega..
Ima li neko broj telefona od onog sto je prodavao onaj IMT 5170 bez ijednog stakla.... Treba jednom mom prijatelju taj traktor... Nemogu da nadjem sad taj oglas vise....
Mislim da nigde nisam do sada procitao kako je neko na 533 ugradio anlaser od 539,jel upucen neko oko toga da li je izvodljivo,naravno uz odredjene prihvatne prepravke.
Комшија продао 542 83 год,први власник,тек му био урадио генералну,гуме на пола,за 7500 км,то ти је јаче од 3500 е..Трактор је имао скоро 12 000 радних часова.3 генералне рађене,2 кривица ратних дешавања и мађарског уља и делова.koja je realna cena imt542 stari tip srednje stanje ovi po oglasima sto traze tri i vise hiljada po meni nerealno