a za sta je ona mala rucica??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imt 555 sa kabinom,ali kabina slicna kao na 560,godiste ne znam.sad trenutno radim servis na traktoru,kad zavrsim nabacicu koju fotku.ja mislim da je 130-135 al reko da pitam.ipak je igor u pravu.160 ide na rusevima.galki je napisao(la):isto kao na 533 165bara trebalo bi da pise na telu dizne. kakav ti je traktor i ja ga imam pa zato pitam.
joj,ova slika budi secanja na nekolioko rasklapanja i 12000+ rs na imt 577Bubu je napisao(la):Nisam siguran sta taj sumski 577 ima ali znam da ima dodatak jos jedno kuciste-video sam uzivo kod coveka u Irigu ali nisam previse zagledao jer nisam imao vremena..
Sto se pumpe tice-tesko da mozes upasovati drugu pumpu sem Petoletkine jer pomenuta pumpa ima takav oblik da ne smeta vratilu koje spaja planetarni reduktor sa konustnim zupcanikom!
Petoletkina sekcija nije losa ali mislim da nije dovoljno precizna-radim i radio sam sa njim i po meni i nije bas nesto....
Postoji resenje pumpe preko motora ali to verovatno kosta jos vise i treba ti dodatni rezervoar za ulje-dupla pumpa od Rakovice 65 koja ima hidraulicni volan! Jedna pumpa opsluzuje hidraulik (u tvom slucaju spoljni) a druga volan.
Resenje broj 3 je da stavis samo pumpu od Rakovice 65 koja ide na motor i razdelnik od kombajna ili Torpedo traktora koji se koristi za hidraulicni volan...
Evo kako to izgleda na 577 sa mokrim kocenjem i novim tipom zupcaste pumpe-obrati paznju na oblik pumpe:
Zanima me gde moze da se kupi ovaj razvodnik.North ARMY je napisao(la):E ovo isto ima ujak u 560,nazad ima 2 izvoda za kipu,za sta to sluzi??