IMT

Bubu

Član
Učlanjen(a)
20 Dec 2007
Poruka
5.464
Lokacija
Gospođinci u sred Vojvodine
Mnogo je lepse raditi sa spoljnom hidraulikom na traktoru kada ima taj ventil (naravno mislim na modele koji nemaju posebno pumpu spoljnog hidraulika)! Ako je ventil kvalitetan onda mogu recimo da se poluge 'zakljucaju' u odredjenom, nama potrebnom polozaju dok se radi sa spoljnim hidraulikom. Najbolja kombinacija je pored njega namontirati jos jedan dvosmerni ventil i povratni vod u menjac i onda hidraulik traktora dobija novu car! :D :ppozdrav:
 

milos bota

Član
Učlanjen(a)
1 Sep 2009
Poruka
2.311
Lokacija
Bač
meshter je napisao(la):
Ovo sam nasao na internetu, neznam da li je to IMT konstruisao ili neko od privatnika. Ventil se montira umesto razvodnog poklopca i sluzi za komandu spoljnog izvoda hidraulike, cena mu je 4000 dinara.

ako moze poruka na pp, ko prpodaje? te ventile,ja imam takav na 539 koristim ga za prednji utovarivač,bio je u kombinaciji sa dvosmernim vetilom(kao sto je @bubu napisao),jako se dobro pokazalo,ali je se dvosmerni ventil nesta pokvarijo pa sam ga izbacijo
 

Bubu

Član
Učlanjen(a)
20 Dec 2007
Poruka
5.464
Lokacija
Gospođinci u sred Vojvodine
Najkvalitetniji trenutno kod nas ventil je PPT i imas ga u prodavnici u Novom Sadu i kosta 8000-9000 ali je extra uradjen i ima jednu ogromnu prednost u odnosu na ostale-ima sva izvoda za creva na sebi i polozaj rucice 0-1-2 sto moze zanimljivo da se iskoristi kao jedan izlaz za dvosmerni ventil a jedan samo za crevo za jednosmerne cilindre ako sekcija (kao ove Bugarske sto se prodaju) nema opciju za jednosmeran cilindar...
 

pfta

Član
Učlanjen(a)
4 Jan 2010
Poruka
491
Lokacija
Klenje-Popov sor
Ovi ventili za 4-5 hiljada kod nas se nisu pokazali dobro dolazilo je do pucanja gmica na cevi jer im je rupa veca i prilikom kipovanja gumica izleti iz kanala pa smo morali da radimo drugu cev po meri ventila. Ja imam na 539 orginal sto je dosao uz kosacicu vec nekih 10 god. i nisam imao problema. Inace te ventile radi i Pera iz S. Mitrovice sto radi hid. pumpe cinimi se da je 50evr.
 
Vrh