Hvala, izgleda da je taj.51205 nisam baš siguran ali mislim da je taj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, izgleda da je taj.51205 nisam baš siguran ali mislim da je taj
Ručicu fast slow? Moraću sutra i to povući na jače.Ne, nije do ventila. Da bi puNpa imala full kapacitet i snagu moraš povući kopir ručicu (kocku).
Nije do tog ventila, samo se namesti i vise ne dira.Na imt 549 imam ventil za kipovanje na ploči hidraulike, sa dve cevi za kipovanje. Utisak je da dosta sporo diže poluge hidraulika. Da li je to zbog tog ventila, ili treba nešto doraditi. Imam nameru zameniti ulje u hidraulike, a i filter. Ne znam da li bi to nešto ubrzalo dizanje. Ne bih skidao taj ventil, trebaće mi za rasipac vestaka.
Ti pricas o kocki a on o kugliDa, sa njom se kipuje. Ovoj za gore dole odreaguju makaze-mehanizam-polužje hidraulike na pritisak i onda prekine dovod ulja u pumpu. Zato ne diže ili diže tek po malo.
Kakva ti je kocka gore na ploči? Obična sa slavinom i cevkom i ženskim priključkom? Ako je takva onda prvo moraš otvoriti tu slavinu na kocki pa tek onda fast slow ručicu povući. Ali čim iskipuješ odmah ručicu guraj dole da ne bi fasovala ploča. Možda sve ovo znaš ali nije na odmet ponoviti.
sagal.co.rs
Moguće. sećam se da ima up i down a fast slow nzm gde je. Zato sam u prvom postu napisao moraš povući kopir ručicu (kocku).Ti pricas o kocki a on o kugli
Ručica ventila stoji na delu gde podiže ruke hidraulika.Nije do tog ventila, samo se namesti i vise ne dira.
On sluzi da presece putanju ulja i usmeri ga na drugu stranu, kod tebe ima drugi problem hidraulik...
Proveri da li rucica preklopnog ventila stoji na odgovarajucem polozaju.
Za brzinu podizanja je pumpa odgovorna.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk