IMT hidraulika

Pa jel se tu zavrće ona cev kad se ugrađuje priključak za kipovanje?

Za šta je namijenjen ovaj izvod
a2036fabf3ea5d5c908465115e30724a.jpg

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Generalno ne sluzi nicemu.
On se skine i na njegovo mesto dodje "preklopni ventil" koji vec ima neku ulogu...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Za šta je namijenjen ovaj izvod
a2036fabf3ea5d5c908465115e30724a.jpg

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Поклопац повезује цев из пумпе са цилиндром, то није извод то је технолошки отвор, служи да повеже два усправна отвора ( ту је прошла бургија) и само зачепљено имбус шафом.
Ако повежеш нешто ту радиће исто као и на изводу са горње и леве стране све је на истом воду и на истом притиску.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

Zakačio tanjiraču da nešto potanjiram i jedva je podiže hidraulika tek pi jakom gasu, a čim pustim gas ona polako pada. Šta može da bude ulja ima dovoljno, zimus sam gledao falilo je i dosuo sam jedno 8 litara Traktola 80. Nakon toga nisam ni koristio hidrauliku?

Mogu biti problem gumice na cevi koja izlazi iz pumpe, može biti da sigurnosni ventil ne zatvara, a može biti da je isterao neku gumicu iz kućišta pumpe.
Takođe može da se desi i da je problem klip gore u ploči, imao sam priliku da vidim klip sa pukotinom...
Uglavnom, mora majstor da otvori pa da vidi.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Rešio sam problem, ručica na razvodniku ostala između neutralnog i položaja za kipovanje. Meni nije ni palo na pamet jer nisam kipovao odavno (verovatno sam slučajno zakačio), ali se kum setio, vratio i sad diže na leru.

Nazad
Vrh