To je glupo urađeno ali je moralo tako slabašno zbog kidanja kajlice u slučaju da pumpa zariba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova pumpa košta 20-25e i po meni je rešenje dobro, volan funkcioniše odličnomozda je resenje dobro za ttandem pumpe ali pogonski zupcanik i osovina je slabasna za pogon dve pumpe. meni jesenas otisla kajla i ostao bez volana.simptomi su bili kada sam menjao smer tockova levo desno bilo je zapinjanje ja mislio ne valja orbitrol . a u stvari kajla pre kidanja je imala lufta i taj zazor osovine pumpe i zupcanika osecao se na volan. sada ide kao auto
Da je to udvajanje dobro, ne bi ga dzabe kasnije izbacili u fabrici. Mislim da bi opusteno mogla da se stavi dupla pumpa na razvod, samo da je zupcanik koji je zavrnut na pumpu a ne sa kajlicom i segerom.
Moraš prvo zameniti deklo postojeće hid. pumpe da bi mogao uošte zašafiti nosač pomoćne,Hvala kolega Montoya. Da li bi mi objasnio kako i od kog modela traktora ?