MONTOYA
Član
Ja uzeo taj tafe (skuplji) jer sam čuo da su rtd loši
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nebi nastetilo,al ako nisi bacio staro ulje prvo sipaj njega kad ispustis sinteticko da malo ispere sinretiku,pa tek onda novo mineralno.
Pozdrav. Imam pitnje vezano za IMT 539. Malo sam precesljao temu ali nisam naisao na konkretan odgovor. Naime promjenio sam ulje u kucistu mjenjaca i nasuo 80ku hidraulicno sinteticko ulje, austriskog proizvodjaca koje sam dobio iz inostranstva. Nakon sipanja ulja isprobao sam hidrauliku. Dok stoji traktor u mjestu sve radi odlicno a kad sam pokusao da podignem poluge dok sam bio u pokretu poluge su podrhtavale. Da li tu postoji neki veci problem ili je prosto ulje ne odgovara pumpi? Kako je najbezbolnije moguce pristupiti filteru ulja da bi se ocistio?
Da li je moguce da je ulje rijedje nego sto bi trebalo biti i da li smeta to za mjenjac ako je ulje rijedje? Hvala unaprijed
Staro ulje je vec reciklirano a i bilo je u katastrofalnom stanju. Hvala na savjetima. Ispusticu onda sve sinteticko i usuti Modrica Traktol M80. Nadam se da nece preostati puno sintetickog unutra da bi pravilo problem. Hvala
Dadnem ti ja 20 litar starog ulja iz traktora pa isprobaj...mozda nije do ulja
SDa vidim i ja sta ima tu unutraDal se moze naci negde set za remont hidraulicne pumpe a da nije Indijski?Ovde kod mene nas odavno okupirali..Ako ne da idem na bazi zamene staro za remontovano.Ti Indijski delovi mi se ne ubacuju opet u masinu.Menjao sam glavni kocioni cilindar kupio taj Indijski i namontirao a on se sav raspao.Video sam odmah da to ne drzi vodu al reko da probam..
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока