Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slaba je okretnica...ne bi se ja igrao sa tim.Jel ima neko ovakvu poteznicu?
Interesuje me da li kardan moze da se koristi uvek, znaci i kad je u gornjem polozaju i kad je u donjem.
Prodavac mi kaze da zna da se moze koristiti kad je u gornjem ali nije siguran da se moze koristiti i u donjem.
Recimo kod koriscenja djubretare sa donjim kacenjem ako ne mogu koristiti kardan nista mi ne vredi.
Trenutno koristim fabricku i svaki put je okrecem pa bih da izbegnem srafanje.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Teska je ona usna a prevelika je i smatala bi, to bih skinuo.Pre par godina uzeo na otpadu i odneo na vagu i ostavio ga
Automatski Rockinger
Tako jeste najbolje ali onda moram da kupujem sve kardan,pumpu,rezervoar za ulje,razvodnik. Nešto sam razmišljao zašto bi to sve uzimao kad sve to ima već na rakovici. Samo ne znam kako će to biti i dal će moći dali ce imati snagu i brzinu.Pa koji je protok spoljne hidraulike kod Rakovice? Računajte za neku dobru brzinu da treba snaga 5-7 kW. Ako to skida sa razvoda motora nije baš zdravo.
Najbolje pumpa velikog protoka na priključno vratilo i radi šta hoćeš ..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka