kombajner
Član
E ovo i mene ozbiljno zanima? kod mene ima covek koji pravi 700 evra i tvoji hidraulicni cilindri!Zeljko Milic93 je napisao(la):Da li je neko napravio prednju ralicu za sneg i zemlju na Rakovici 65?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ovo i mene ozbiljno zanima? kod mene ima covek koji pravi 700 evra i tvoji hidraulicni cilindri!Zeljko Milic93 je napisao(la):Da li je neko napravio prednju ralicu za sneg i zemlju na Rakovici 65?
Pa imam 558 a orao sam i sa r 60 i r65 i r76 znaci ako ores iza rakovice kad god ona predje preko krticnjaka plug samo iskoci iz zemlje...tu nepomaze ni tocak,ni majstor vozac znaci za r 60 i 65 je majka r 76 je vec dosta jaci traktor. poredim samo oranje dok je rajka u manervisanju i kocnice zakonsinisa1979 je napisao(la):Bato hvala na informaciji,ali mozes li biti malo konkretniji? ko ima i posto su? jos ako znas broj telefona... bilo kakav kontakt. unapred hvala! HEJ DOLOVAC! pa nemoj odmah tako bez ikakvih daljih komentara... pruzi sansu rakovici. pretpostavljam da imas 558... da slozicu se s tobom. rakovicom orati nije lako. i sami smo probali sa nasom... nije nam islo verovatno zato sto nismo imali kopirni tocak.imt je tu car! e ali zato okretnost,kocnice,podizna moc hidraulike sve su to prednosti zbog koje je volim. kakva ti iskustva imas sa rakovicom a kakva s 558?
Posto sam i ja bivsi vlasnik rakovice zelim da vidim kako to plug izlazi iz zemlje kad vozac prelazi preko krticnjaka ( taj je vozac ne orac ) (orac mora znati da podesi plug i traktor za oranje )Dolovac je napisao(la):Pa imam 558 a orao sam i sa r 60 i r65 i r76 znaci ako ores iza rakovice kad god ona predje preko krticnjaka plug samo iskoci iz zemlje...tu nepomaze ni tocak,ni majstor vozac znaci za r 60 i 65 je majka r 76 je vec dosta jaci traktor. poredim samo oranje dok je rajka u manervisanju i kocnice zakonsinisa1979 je napisao(la):Bato hvala na informaciji,ali mozes li biti malo konkretniji? ko ima i posto su? jos ako znas broj telefona... bilo kakav kontakt. unapred hvala! HEJ DOLOVAC! pa nemoj odmah tako bez ikakvih daljih komentara... pruzi sansu rakovici. pretpostavljam da imas 558... da slozicu se s tobom. rakovicom orati nije lako. i sami smo probali sa nasom... nije nam islo verovatno zato sto nismo imali kopirni tocak.imt je tu car! e ali zato okretnost,kocnice,podizna moc hidraulike sve su to prednosti zbog koje je volim. kakva ti iskustva imas sa rakovicom a kakva s 558?
@ iIMT 558 da su ti ostale fabricke 16-ice zadnje gume na 558 ne bi bila rajka brza