IMR - Rakovica

Ovo je R47, kad budem uzimao od drugara R65 videcu koliko ona moze.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nisam merio ali subjektivni osećaj je da R47 ide sporije od 533 i 539.
Da ne spominjem buku motora. Već na 1600 obrtaja je neprijatna, a preko 1800 ne vozim nikad. Na 2500 bi se motor razleteo sigurno...

Kod mene ne prelezi 2000, izgleda to treba "odvrnuti"...
Ne znam zasto kazes da je bucna, ova radi lepo, berem sa njom i bas je ne stedim na gasu,skoro stalno 1600-1800 obrtaja (kukuruz dobar, ona spora) nije preterano stvarno.
A kad berem sa 560 pa uvece legnem a ono filharmonija cela svira na usima.
I da, jos jedna pohvala, potrosnja me stvarno iznenadila!!

Dali neko zna gde bih mogao naci konusno tanjirasti za r76. Svukao mi navoj na konusnoj osovini, tanjirasti ostao neostecen a konusni jako malo ostecen. Dali je isti kao na r65.

Nzm da li je isti, ali zašto ne napraviš kod strugara novi navoj i navrtke prema tom navoju i ćao zdravo?
A što se tiče delova.... Jaaako davno sam kupovao od nekog iz okoline Šapca i jbg nisam siguran. Kao da je Vlada iz mesta Glušci. Neko će već znati bolje.

Aj okači njegov broj telefona. Trebaće mi za jednu rakanu delovi, samo dok odgonetnem misteriju znaću i šta mi treba. Kad već pišem.... Da li je neko imao slučaj da Rakovica izbačena iz brzine, upaljena pod kvačilom stoji, a kada se pusti kvačilo hoće da krene. Onda još jedna situacija.... Pokušam da krenem u drugoj i kad krenem da puštam kvačilo hoće da se ugasi kao da je uhvatila dve brzine. Krenem je prvom i prebacim u drugu, i ide sasvim normalno. Šta bi to moglo biti? Ležaj u zamajcu mislim da nije jer bi onda u svim brzinama težila da krene. Je l' moguće da je neki ležaj u menjaču? Onaj igličasti na donjem snopu zupčanika? Zna li neko?

Decki,za sta sluzi ovaj saraf?
912ae8ce8d0e68e0a9b5303343ebb1c1.jpg

Skuzio sam, jeste.

Koleno auspuha ne mogu da pronadjem nigde za r47, od 549 je slicno ali ne odgovara.
Jel ima neko ideju gde bi se moglo potraziti?

Jedno pitanje za kolegu,posto ima R60 i motor mu rikavela kaze treca specijala je radjena i sad bi kupio drugi motor pa ga interesuje paseli od R65 ili od cega drugog
Hvala i u Njegovo i u moje ime

Plug, setvospremac, tanjiraca, drugom samo sisti. Manja potrosnja od M34..

S motor je svakako najbolja opcija,medjutim nisu bas minimalne prepravke.Na R60-R65 mora da se radi medju ploca da bi upasovao S44 ili da se nadje komplet drugo zvono sa R76 sto je raritet ko suza jednoroga.Takodje ni prednji most nemoze bez prepravki da pasuje.Na IMT-u je druga prica,tu vec moze uz minimalne prepravke.

Zbog odredjenog posla mora toliko snage ili?
Po duzini podseca na "dugu devetku"

Nazad
Vrh