pantelija1
Član
To je ta kolicina ja menjao skoro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na razvodniku treba strelica da je okrenuta ka desno (gledano u pravcu voznje kad sedis na sedistu) i da ti je rucica za podizanje poluga podignuta ali ne skroz do gore probaj da je podignes skroz pa lagano nadji polozaj u kom ce krenuti da kipuje.Imam problem na Rakovici 65 nece da kipuje.Podize poteznice,ima ulja,izlazi ulje na cevku za kipovanje kad je raskacim,ali nece da podize .Kao da ne nabija pritisak.Zakacim 539 podize ko od sale.Sta moze biti uzrok?
Probao i nista.A jesi okretao onaj sraf sto ima negde mislim da je na ulazu ulja u razvodnik? Ne secam se tacno jer nisam kipovao 2-3 godine.
Probao poteznice gore i nece a,nece ni dole.Na razvodniku treba strelica da je okrenuta ka desno (gledano u pravcu voznje kad sedis na sedistu) i da ti je rucica za podizanje poluga podignuta ali ne skroz do gore probaj da je podignes skroz pa lagano nadji polozaj u kom ce krenuti da kipuje.
**greška li ga sta je..Lepo zakacio tanjiracu da pomerim po dvoristu ugasio spustio i kad da krenem nema sanse da digne.Tako i kod mene nekad oce nekad nece da dize.Obe rucice moraju da budu u gornjem položaj u, a strelica na srafu prema razvodniku.Pozadi kod toplinga ima ona šipka sa tockicem tu ubacim parce gume oko 0.5cm debljine i oda kipa radi.
Imam ja od 60-ke i 60 super,ali u katalogu bas ta caura nije ilustrovana samo su napisali kat.broj 718076. Verujem da je i na 65-ici ista caura.