Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo nemoj ovde da te ne bi banovali.Postavi oglas u delu Oglasi.na prodaju rakovica, 1987 godiste, prvi vlasnik, zadnje gume nove u jako dobrom stanju.do 2004 godine je radila pored imt 539.od 2004 godine stoji i ne radi apsolutno nista, jer je zamenio torpedo.u poslednjih 10 godina nije napravila vise od 50 radnih sati.slike saljem ko je zainteresovan.cena 5400 evra.
Imas pravo. Sutra cu je razbbucati. Najbolje bi bilo da ujutru od mehanicara uzmem staru pumpu(samo kuciste) i napakujem pa posle samo skinem moju i nabacim ovu remontovanu.Kisobran pa polako ... salu na stranu ja bih to ipak sredio da ne razmisljam...
Kako bi to izgledalo?pozdrav,da li je slucajno neko probao da stavlja pomocne cilindre za hidraulik na rakovicu 60 ili 76?
Sta ti to nosis ili planiras da nosis kada ti treba jaca hidraulika od sadasnje rakovicine?Cilindre bi recimo tako postavio sa nekim izmenama,zanima me odakle dovesti ulje u njih? Da li sa onog sarafa za kipovanje stim da bi onda samo cilindri radili i nebi imala neke stepene pri dizanju i spustanju? ili probusiti rupu u prednjoj ploci naspram klipa hidraulika i odatle dovesti ulje u cilindre? Ova druga opcija mi nekako bolja jer bi onda radila i hidraulika i cilindri ,da cujem neka vasa misljenja
U uputstvu za Rakovicu 65 (ne znam da li imas 60 ili 76 ali mislim da je hidraulika iste snage) pise da ona moze da nosi do 1900kg ja imam 65 i mislim da bi tu tvoju kombinaciju mogla da nosi kao od sale samo treba dobro opteretiti prednji kraj tegovima. E sad ne znam u kakvom ti je stanju hidraulika pa mislis da bi cilindri bili bolje resenje nego remont.Zbog prskalice najvise,prazna je 350 kg i jos oko 600l vode a to ne moze da nosi