Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ograniceno moze ali stalno treba sraf okretati ispod sedista(ko ima rajku zna koji sraf),bolje receno zaboravite tu operaciju sa rakovicom.
Meni je sreviser rekao da ako montiram taj razvodnik necu imati vise nista sa tim srafom,jer sad kad radim na primer mora poluge da fiksiram u neki polozaj pa onda da okrenem sraf da otvorim ciklon pa dok ponovo okrenem sraf da rade poluge prosipa se dosta po dole...Ograniceno moze ali stalno treba sraf okretati ispod sedista(ko ima rajku zna koji sraf),bolje receno zaboravite tu operaciju sa rakovicom.
Pretpostavio sam da su je produzili Tebi kao da je zapala neka ukleta Rakovica. Sva sreca pa fabrika ikako radi pa imas servisere za popravke, ali mislim da se i tebi a i njima smucilo silno popravljanjeGaranciju ima 2 godine u martu sledece godine istice,kad su ubacili motor rekli su sad tu se produzila garancija ali nisam pitao za koliko...