mindjušar
Član
Tu fali samo estetski hirurg poput Ivana iz PadineE kad je vidim ovako kockastu nije mi jasno samo sta su tadasnji dizajneri radili i za sta su platu primali![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu fali samo estetski hirurg poput Ivana iz PadineE kad je vidim ovako kockastu nije mi jasno samo sta su tadasnji dizajneri radili i za sta su platu primali![]()
I ja i moj cale smo se odusevili sa tim traktorem,ali ne vidjamo ih nesto po oglasima malo pre bas gledali da vidimo cene,ima jedna trazi za nju 14000,ima je na predhodnoj strani.. To je mnogoooooooooo... Danas ovu sto sam video covek trazi za nju oko 5000 evra ali ubacen drugi motr,to mi se ne svidja....
.JA sam raspolozen za taj traktor,ne smeta mi nista! Ako imas broj slobodno pusti na pp! HvalaMotor je ubacen isto perkins ali za njega nema papire i ne slazu se brojevi,ja i na to obracam paznju jer je ovde stroga kontrola...
Samo joj je mana kabina sto se mene tice. Zvoni u njoj kao u 577 sa malom kabinom. Ne cuje covek misli svoje posle par sati oranja ili tanjiranja sa njom. Inace odlicna masina cak i o njima razmisljam trenutno dok trazim traktor
Ja sam nasao jednu za 7000e.Neznam koj motor.