steva 1984
Član
Pa ove rakovice su lepse nego sto ih je fabrika pravila pitam se sta su njihovi inzinjeri i radili uopste...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj traktor je pravio Sloba iz Boke?
5170 ima CTF menjac a ne ZF.i nije problem u menjacu koliki je problem u konusno tanjirastom, pa onda se u baci jonijev koji nem,a odgovarajuci broj zuba pa dobijes optereceniji menjac ............A ja bih dodao da ima jedan jako lako poderiv zf-ov menjac. Imt 5170 tzv rogonja kida zf-a ko svinja masan dzak.... Za ostale nisam kompetentan.
5170 ima CTF menjac a ne ZF.i nije problem u menjacu koliki je problem u konusno tanjirastom, pa onda se u baci jonijev koji nem,a odgovarajuci broj zuba pa dobijes optereceniji menjac ............
Ja mislim da tad nisu ni bili dizajneri.Nego inzijeri su bili i dizajneri i inzenjeri.E kad je vidim ovako kockastu nije mi jasno samo sta su tadasnji dizajneri radili i za sta su platu primali
Ja mislim da tad nisu ni bili dizajneri.Nego inzijeri su bili i dizajneri i inzenjeri.