tibi
Član
A sta ce joj rezervoar dovoljan je kanister od naftarice,nisu to potrosaci poput ..... traktora-lozak majka mara(volim crveno makar i ofarbano)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo nek on kupi tu zelenu pa kad krenu ulaganja videće do koje je cifre stigao, a i ovako ima najeb sa rumunskim fiatom na početku platiš malo a posle ode u nebesa i nemožeš neke delove ni da nađeš to je muka živa.prvo bato u brazdu,da vidimo gde curi....lepo je sredjena (limarijski) ali vidim nema mechkin motor....meni dosao kupac iz dolova prekjuce kaze nesvidja mu se...pokazao mi sliku i kaze vidi kakva je ova(neka ofarbana u John deere boje) kaze covek trazi 11000,al 120 konja...ja ga pitam odakle je ta rakovica,a on nece da mi odg...zato sam definitivno skinuo oglase, cekam da istekne jos jedan i kraj.... da mi neko kaze 7000 za traktor u koji sam ulozio 15000, onda bolje neka stoji....bar znam koliko je sredjen i koliko ce da mi traje..
evo jedna povoljna jako povoljna rakovica pa ako nekog interesuje
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1224959_IMT_RAKOVICA-120_2013_god
a da zaboravih napisati NOVA
Praktican ulaz, slikaj bravu sa unutrasnje strane.