Hurliman

Potrosnja je jako mala, imam Hurlimana 115ks, sa trobraznim prevrtacem trosi manje od Rakovice

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

A jel taj tvoj hurli moze u redove da udje ili moras da menjas tockove?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Pa na to sam mislio,spartanje,prskanje i sejanje

Al nesto slabo ima hurlimana u oglasima,bio jedan 488 sa uzanim tockovima al nesto mi je bio skup

A kako se krecu cene hurliman traktora? Jel zna neko?

Pa ima siroke tockove, ja ne menjam jer nemam potrebu, te radove obavljam sa drugim traktorimama, taj H-488DT sam i ja video, on poseduje i uske i siroke tockove.

Posto ste vi platili svoje hurlimane? Jel puno za h488 turbo 1989 god 13500evra?

Bas sam juce gledao tog H-488DT turbo u Smederevskoj Palanci, kazu da je radio samo obradu sto se i vidi po uskim gumama, traktor deluje da je dobar, mada mi se cini da je malo uzi od mog 468. Mislim da bi ga vlasnik dao za 13000 evra.

Ma jako mi se taj 488 svidja al za te pare mogu belarusa sa oko 1000 radnih sati pa se dvoumim a u selu nema niko takav da se raspitam nekom

A u cemu je fora jer na nekim hirlimanima imaju dva klipa za poteznice a neki nemaju? Zbog

Stvarno ne znam, moj ima 2 pomocna klipa i svi ostali sto sam ja video iz te serije imaju.

U cemu je razlika izmedju 468 i 488? Jer jedan lik mi kaze da to su isti motori samo ovaj 488 ima turbo jel je to istina?

Da li se volan mora drzati strogo pravo kada je ukljucena blokada sva cetiri tocka na traktoru ili se moze po malo i savijati?

Nazad
Vrh