Hurliman

Dali neko zna dal ima neki stari hurlimann serija T pogotovo duplaka od 100 ili vise konja na prodaju bilo gde na balkana?

Tamo gdje je poteznica-pufer trebalo bi da bude plasticno oko-krug,koje je providno,i na njemu nivo ulja treba da bude na pola,jer se ulje u hidraulik i mjenjac toci na istom mjestu, ali za svaki slucaj sacekaj jos neki odgovor ne mora da znaci da sam u pravu

• Like
Reagovanja: far
struka kaze da bi tu trebao ici transhidrol 80 ili 90,ali ja imam plocicu u traktoru po kojoj ide skroz drugo ulje,ne sjecam se tacno koje je,ali javim ti dok pitam starog

• Like
Reagovanja: far
Da imam hurlimann-a samo malo stariji, kod mene je H480
edit: izvinjavam se sto nisam odgovorio koje ulje ide prema plocici iz kabine traktora,imao sam nekih obaveza pa nisam stigao, nadam se da ti se ne zuri , budem ti javio sutra navecer

- - - - - - - - - -

Kod mene je prema specifikacijama sa plocice iz kabine u hidraulici i mjenjacu(jer je povezano) Hidrol 46

A cuj i ja sam govorio starom da sipamo transhidrol unutra, sto on naravno nije htio, ali kad malo bolje razmilsim ne mogu ja niti bilo ko drugi znati bolje koje ulje treba nego onaj ko je sastavio i konstruisao taj traktor, pa se toga i drzimo

Ja imam Hurlimana H 468 Prestige, sipao sam sa Fuchs ulje (10W30). S obzirom da nisam mogao naci vise to ulje onda sam poceo sipati Agromax C 10W30 Modrica. Sad za sad nemam problema. Mada ovo je samo bilo donasipanje a ne cijela izmjena ulja.

Jel ima neko od vas hurlimana h488 ili 468? Planiram da kupim neki traktor ili hurlimana ili belorusa,al nikad se nisam sretao sa hurlimanom pa me interesuju ta dva modela

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Radim generalnu na H 5116T, serviser koji mi radi kaže za te modele da su dobri. Evo ti broj majstora iz NS pa se konsultuj sa njim.
Željko NSV Eurotehna
0641242311

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Malo da osvezimo temu slikama
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]

- - - - - - - - - -

Prve dve slike su HURLIMAN 135 a ostale su HURLIMAN 165

A kakva je hidraulika na hurlimanu?imao sam torpeda 55 a tamo hudraulika katastrofa,jel imao neko lose iskustvo sa hurlimanom?gde to ima delove za njega?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

A kakva je hidraulika na hurlimanu?imao sam torpeda 55 a tamo hudraulika katastrofa,jel imao neko lose iskustvo sa hurlimanom?gde to ima delove za njega?
Skoro svi imaju po 2 spoljna cilindra, koji su mislim ujedno i glavni. Model od H 468 mislim da dize oko 3t. Osim sto je snazna, hidraulika je i precizna. U nasem kraju ima oko 20 traktora iz te familije (Hurli, SAME i Lamborghini) i nije bilo ozbiljnijih problema, a neki su dolazili sa havarisanim motorima pa su ovde generalisani. Delove je najlakse naci u Svajcarskoj a mogu reci (bar po meni) da nisu ni jeftini, ali opet je bitno da ih ima:ppozdrav:

Geci ja mislim da je suludo porediti hurlimana i belarusa, po meni je hurliman mnogo bolji traktor, ja imam H-468DT i bas sam zadovoljan njime, 30 brzina, kocnice i spera na sva 4 tocka, koci nenormalno, hidraulika vrhunska, menjac isto mnogo dobar, prednji most takodje. I same je potpuno isti traktor, ima komsija, isto je prezadovoljan.

Nije SAME isti potpuno nego je HURLIMAN SAME to je ista fabrika samo je boja druga isto je i LAMBURGINI ova 3 traktora su indenticna i sve je to SAME

Meni se generalno Same-Hurli-Lambo dopadaju. Ono sto primecujem po oglasima je da su im farbe jako pohabane, sto znaci da fabrika ima losiju tehnologiju farbanja, zastite od korozije i tome slicno. Ono sto sam jos primetio je da imaju dosta nisku potrosnju goriva po prici ljudi. Jos jedna zanimljivost koja im ide u prilog od CNH (case - new holland - steyr) je menjac koji na manjim modelima do 100ks ima vise brzina, opcije razno razne, a cenovno su tu negde. Imaju generalno vise toga za iste novce od CNH. Samo ove dve grupacije uzimam u obzir iz nekoliko razloga, sad da ne objasnjavam.

Nazad
Vrh