Hurliman

Nema potrebe da tražiš isključivo neki brend ulja, bitna je vrsta (npr. 10-30 ili 15W-40 koji sam naveo). Naravno da je dobro koristiti neki koliko-toliko poznat brend (marku). Ja godinama sipam Modriča ulja u traktore i odlično me služi, samo redovna zamjena ulja i filtera i nema brige.

Hvala Vam svima na odgovorima.
Gdje mogu kupiti modricino ulje dolje kod nas (ugljevik, bn)?

Јусел Бијељина,Вук комерц Бијељина,Трактор комерц Бијељина...Прва два су на Агро тржном центру,трећи је на раскрсници за силос близу Нешковић пумпе,улица Ген.Живојина Мишића..А имаш и на пумпама,само не знам какве су цене на њима.

Јусел Бијељина,Вук комерц Бијељина,Трактор комерц Бијељина...Прва два су на Агро тржном центру,трећи је на раскрсници за силос близу Нешковић пумпе,улица Ген.Живојина Мишића..А имаш и на пумпама,само не знам какве су цене на њима.

E hvala Vam na informacijama.

Могу ти проверити има ли тог уља и која је цена,данас ћу наилазити кроз Бијељину.

Ma moze, otici cu i ja danas da vidim imali gdje ovdje u ovim radnjama kod mene.

- - - - - - - - - -

Kupio sam ulje Agromax C SAE 10W-30 na Nestro pumpi u Tuzli, 10 l - 50 KM. Jos samo da naspem u traktor. Jos jednom hvala vam na informacijama.
[h=2][/h]

Sto su im menjali boju, lepsa je bila ona srebrna.Mogli su na istoj traci da sklapaju i Hurliman-a i Lamborghini-ja, samo stave posle oznake za marku i to je to.

Kao sto kaze Vlada. Svojevremeno je clan @mbranko (nadam se da sam dobro zapamtio) pisao da se modeli do 100ks prave u Italiji, a veci u Nemackoj. Sve se radi na istim linijama, sva 4 brenda. Samo se farba i lepi znak na haubi koji hoces.

Imam problem sa kardanom, kad se zagreje neće da vrti dovoljno brzo, kao da izgubi snagu. Ulje na max.

Ovaj Hurlimann bi moroa bit 105ks,po oznaci na haubi kaj mu piše ??
Kolko znam ti modeli su bez turbine bile,kako ju ovaj ima ??
Da nije to možda 130-tka ?

111488454824249019099415.jpg

110320114824248719099443.jpg

Nazad
Vrh