Hibridi kukuruza za berbu beračem

na 22 sejan, bran sa 22% vlage,tuko ga strasan led u 7-8 listu prodavan u klipu prinos 9900kg/klipa po kj (oko 17.5t/ha).

AS 72,Kermess,Korimbos i Grecale na 22,2 cm...Uz punu agrotehniku,koja sadrzi oko 600 kg ves.djubriva po hektaru + folijarnu prihranu,prskanje u split aplikaciji i obavezno 1 kultiviranje...

kakav je taj korimbos,jeli slican kermesu?kako se bere jeli visok?ja sam pre redovno sejao kermes bio je ekstra prinos ali sam odustao od njega jer se jako tesko bere i ima mnogo komusine.razmisljam se nesto da ga ponovo ubacim pored as72,d11. b23 se odlicno pokazao na nasem terenu.as 72 i b 23 oce da se krune ako se ne bere na vreme ali nista strasno u odnosu na neke hibride

Zanima me da li je neko brao Dekalb 6120 ? Koliko se tesko bere , kako se komusa i da li se kruni pri berbi ako je vlaga oko 25%?

Kada smo bili na institutu na prezentaciji,svideo mi se ZP600 i ZP606.Mislim da di trebalo da budu dobri za branje.Moram ih probati ove godine.

слажем се у потпуности и ја ћу узети да пробам у две мање пацеле оба хибрида

Kermes nikad više... Ove godine za berač se vraćamo domaćem, odnosno NS 6010...

Pa iznesite vaša mišljenja , syngenta mi je atraktivna zbog tretiranog semena sa Force Zea jer na nekim parcelama ponavljam setvu kukuruza.

Nazad
Vrh