Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja isto razmisljam sa manjom dozom,neg bunilo me samo dal je neko iso split sa kletosom.Mada su i te hemije bas razblazene.
Odem danas da prskam kad ono ,lupila plemenjaca suncokret,citam na internetu samo redomil gold,,jel ima neka jeftinija hemija od njega za plemenjacu,,i kolko smanji prinos plemenjaca,ove kise sve zivo uproastise.
Jel moze kletodim stajati u prskalici 4-5 dana ?,danas probao da prskam ali umalo se nisam zaglavio.Pa bih probao ponovo nakon 4-5 dana,palio bih traktor pustio da mesa svaki dan po par minuta.
Meni je posle svakog prskanja ostajalo malo u prskalici i stojalo po par dana samo dospem vodu i hemiju i mesac uključim čim siđem sa asfalta pa do njive i nije bio problem. Nisam koristio tu hemiju za koju pitaš već kvazar, listego i panteru ali ne bi trebalo da bude problema ni sa kletodimom, samo da se izmeša
2,5 Litre po hektaru,ja sam uzeo alijansu galenikinu ista je aktivna materija.Pise da deluje 14 dana ,i da prodire kroz biljku i zaustavlja delovanje plamenjace,i plus stiti od sirenja na druge biljke..poprsko sam veceras pa sta mu bude.Koliko ide tog radomila ne vidim za suncokret na netu nista u vezi njega, samo za povrce? Jos jedno pitanje, sta bude ako se sad oprska npr sa time i opet bude kisa/sunce i pojavi se ponovo plemenjaca, dzaba sve je l?