milovan vrsac
Član
Zavisi od trave i doze herbicida. Palamida sa 35gr/ha pokaze simptome tek posle 10dana. Sitni korovi od 1-2cm pokazu za 4-5dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodat je i okvasivac po preporuci. Nego ja nisam hteo vise od 30g da stavljam jer 30g mu dodje 45g original Expresa. A tek posle vidim na ovde na forumu da ljudi idu i do 40g ovih kopija.
Pitam jer oprskah juce expressom a sinoc led tukao, pa ako mi je unistio njivu da znam sta mi je ciniti.Nisam jos bio da vidim blato teskoMoze,samo je problem ako krene samonikli expres,onda si u problemu
Imam ovakve 2 oaze trske na njivi[/url]
Negde sam citao da se listovi racunaju tek kad su duzi od 4-5 cm.I ja sam danas imao istu situaciju i nebrinem se,vise me brine sto jos ne mogu uci u neke njive a suncokret i korovi rastu,vise ni zemljisna hemija ne drzi.
Svi listovi se broje.Negde sam citao da se listovi racunaju tek kad su duzi od 4-5 cm.I ja sam danas imao istu situaciju i nebrinem se,vise me brine sto jos ne mogu uci u neke njive a suncokret i korovi rastu,vise ni zemljisna hemija ne drzi.
Možda je mislio na kotiledone,oni se ne broje ..nije to kukuruz..Svi listovi se broje.