milanche87
Član
Ja sam totalno nezadovoljan sa Ikarusom... Nista nije lepo uspelo kako treba... Ostaje mi sa fusilade da isprska i da spasem sto se spasti moze.... IKARUS = 0 .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle godine pulsar skidao sirak za deset dana.Dezintegrisao ga nacisto.Posle njega vise nije prskanve godine posle ikarusa sam morao jos fuzilejda 0,75l/ha i tek sad se vidi na sirku.Mozda cu morati i jos 0,5l/ha.
Flupisor sa 1l/ha mozda cisti nadzemni deo, rizom da izgori potpuno da ga nema dogodine mislim da treba 1.3-1.5l/ha
Ako si koristio terbutilazin u suncokretu, tu je problem. Imali smo to 2014 na psenici.
Da li Pulsar i Suncokretu (imi hibridima) može da tuče palamidu? I generalno do koje visine može da je tuče? Teo sam na ručni špric da stavim 2 deci na 10 l vode, i da oprskam?
Nema sanse da je Fjuzilend ostavio posledice na psenicu iduce godine.Pre ce biti da je od nekog herbicida koji je koriscen u suncokretu za prskanje na crno.