Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A čime raditi korekciju na tatulu u suncokretu koji nije otporan na pulsar, kad prskanje na crno zbog manjka padavina ne uspe? Prskao sam sa metolahlorom i terbisom.
Ako su njive prljave sa svim korovima (sirokolisnim) treba terbutilazin (rezon, zeazin, terbis) i fluorohloridon (racer. girasolin)A čime raditi korekciju na tatulu u suncokretu koji nije otporan na pulsar, kad prskanje na crno zbog manjka padavina ne uspe? Prskao sam sa metolahlorom i terbisom.
Ta investicija bi se sigurno isplatila,i kratkoročno,a i dugoročnoSavo, suncokret je već nikao, tako da tu herbicidi koje ti pominješ nema više šta da traže! Da je pala kiša, ne bi tu bilo ni k od korova, a ovako, baš sam se toga bojao što danger opisuje... Biće prva stavka, a drugu će da izostavimo jerbo je mlogo skupa investicija... Nadam se da će suncokret da pobedi korove, pošto je u pitanju gricko...