Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj.Viballe smijem ići 2l po hektru ?
Smijem li onda makar 1.5l po hektru ?Nemoj.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
A što bi išao sa tolkom dozom . Ja idem sa 0.5 po kj i bude dobro. Nije valjda ambrozija od dva metra.Smijem li onda makar 1.5l po hektru ?
Jako slabo ga uradi imazamoks, bukvalno ništa,kaže mi drug zaštitar da je štir postao rezistentan,i to mi naglasi u banatu.Prošle godine sam prskao puna doza listega pro i štir ostao.Koliko odprilike treba da prodje vremena da štir krepa totalno? Nakon nedelju dana mi deluje kao da je malo klonuo, očekivao sam da ce Takomir brze odratiti posao.
Divota.. s čime ga onda tretirati?Jako slabo ga uradi imazamoks, bukvalno ništa,kaže mi drug zaštitar da je štir postao rezistentan,i to mi naglasi u banatu.Prošle godine sam prskao puna doza listega pro i štir ostao.
Sad ostaje viballa a i ona onako.Zavisi koliki je štir.Divota.. s čime ga onda tretirati?
Nije velik. Vidi se da klone, jednu brazdu sam omašio i tačno se vidi da je tu štir u ponoj snazi na spram onog oprskanog. Daću mu jos par dana fore.Sad ostaje viballa a i ona onako.Zavisi koliki je štir.
Jako teško,ali kažem jedino ona ostaje posle imazamoksa i špartač.Vibala da ce odneti stir?
Pre neki dan sam radio prvo tribenuron metil, i kada sam video koliko sirka i muhara ima na drugom kraju, otišao sam i napravio smešu za uskolisne. Razmak oko sat vremena između dva prskanja. Stavljena ludačka doza tribenurona jer je momacki zakorovljeno, videćemo šta će se desiti.Jel se moze isti dan,a odvojeno,prskati uskolisni i sirokolisni,tj jel bude i tada smanjenog dejstva hemije na korove ?.