A zbog cega je toliko dobar? Zbog spektra i delovanja na travu ili zbog toga sto nema uticaja na psenicu kao Sekator. Ovi standardni Tezis i kompanija za 250din urade posao strava...samo ne znam kakve posledice ostavljaju na psenicu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene je lodin izlazio po jutru 7e+1e metmark
A biatlon po ovome izadje 2.500.00:3.5kj=714 din,e sad ne znam koliko je dash?
Lodin,Bonaca itd.hoce da stvaraju zute tackice na listovima psenice,a metmark,tezis itd. Prave problem u narednoj kulturi tj. Uljana repica i suncokret
Prskao sam prosle godine psenicu i raz sa biatlonom 4D. Vrhunska hemija. Odlicno radi posao i pri nizim temperaturama. Posto nisam hteo da razdvajam regulator od herbicida i fungicida, raz sam radio ranije(polovina marta, moralo se zbog cicocel-a) i savrseno je odradio posao. Prskacu i ove opet. Prosle godine je bio paket sa opus team-om, biatlon 4d-om i dash-om.Jel ko prskao psenicu sa Biatlonom 4D ?
Biatlon 4D nije skuplji od Sekatora, cak je za neki procenat i jeftiniji. Sekator je prosle godine napravio malo i negativnog efekta jer je bilo onog mraza u aprilu, a na uputstvu za sekator stoji da se ne radi ako ce biti mraza.