Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si nabavio Pivot ?
Matiću ovaj naš kolega opasno šuruje sa Kolumbijcima , čim se hemija odmerava sa tim spravicama...Vaga za merenje u gramima.Iz Kolumbije donešena,najpreciznija.
Mindjušar gde si našao one doze Dynoxa 23g/ha i Okvir 4.7g/ha kakvu aparaturu koristiš za te u brucu mere
na 2,5 kj 5 l basagrama 120 g dinoksa i harmoni kesica i po. Druga 2,5 kj u pola sve osim basagrama gde nije išlo 2,5 l nego 3 litra. Uglavnom je bilo sitnijeg korova ali zbog izostanka tretmana sa totalom bilo je već i povećeg korova doduše redak .Kolega koje doze si primenio u ovoj varijanti ,za jednu parcelu imam istu kombinaciju?
Što nisi pitaoNigde nisam citao da preporucuju okvasivac.
Zašto tako puno Basagrana u prvoj varijanti zbog palamide ili nečeg drugog tvrdokornog,to izađe 2l po kj ? Ja sam mislio da na 2,5kj idem sa 2l Savazona 80gr Dynox i 12gr Harmoni.na 2,5 kj 5 l basagrama 120 g dinoksa i harmoni kesica i po. Druga 2,5 kj u pola sve osim basagrama gde nije išlo 2,5 l nego 3 litra. Uglavnom je bilo sitnijeg korova ali zbog izostanka tretmana sa totalom bilo je već i povećeg korova doduše redak .
I ovako dosta zaustavio soju u rastu ,sa okvasivacem bi mislim da jos jace delovao (i negativno)??? ! Na kontrolni deo gde nije prskan vec poceo da cveta.Što nisi pitao
Kada smo kod merenja jel zna neko koliko grama stane u punu supenu kasiku nekih granula?Matiću ovaj naš kolega opasno šuruje sa Kolumbijcima , čim se hemija odmerava sa tim spravicama...