szeky
Član
Soja prskana prohelanom sa isteklim rokom još pre 2god. Relativno dobro odradio. Nekih 500 din/jutru
i sa leđa malo fusileda
i sa leđa malo fusileda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bojcetic je napisao(la):Kao sto je neko ovde rekao Pulsar+Harmony su najkompletnija hemija za soju i tacka.
MONTOYA je napisao(la):danas išao da kupim PULSAR,ne mogu da verujem prošle godine plaćao ga 2800 a sada je 3900 din.
mityoo je napisao(la):Ja sam prskao samo pivot+basagran(bentazon).... mislim da je i tu suvišno dodavati harmony...
cicimoric je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):danas išao da kupim PULSAR,ne mogu da verujem prošle godine plaćao ga 2800 a sada je 3900 din.
3900 din ? ? ? Pa to je preterano skupo. Mi smo ga nabavili za 3500 din i to da se plati na jesen od soje
cicimoric je napisao(la):bojcetic je napisao(la):Kao sto je neko ovde rekao Pulsar+Harmony su najkompletnija hemija za soju i tacka.
jel mozes da mi objasnis ( ili neko drugi ) sta dobijas sa dodavanjem Harmony-a u Pulsar? Na koje korove deluje bolje nego cist Pulsar? Verovao/li ili ne od kako je izasao Pulsar ja drugi herbicid nisam koristio i prezadovoljan sam kako deluje. Ali ako mi date dobar razlog zasto dodavati Harmony odmah idem i kupujem ga da dodam Pulsaru.
Nemojte me pogresno shvatiti ne kazem da ne valja pulsar+harmony ali i sam pulsar unisti maltene sve korove.
Za sirak imam spreman Selekt super... Ustvari protiv muhara, jer na tom delu atara muhar raste ko blesav, i niče posle svake kišice....Branko je napisao(la):mityoo je napisao(la):Ja sam prskao samo pivot+basagran(bentazon).... mislim da je i tu suvišno dodavati harmony...
Mislim da je to kombinacija koja sve odrađuje, čak i sirak iz rizoma zaustavlja u porastu.
Ovih problema nemam....sasa22 je napisao(la):nepostoji bolje od harmony za zelje i kerece grozdje
cicimoric je napisao(la):Delovanje Pulsara na velike korove u dozi od 10% iznad maksimuma, 0.77 l/KJ pulsara uz utrosak vode od 125 l/KJ
Solanum nigrum - kerece grozdje
rile je napisao(la):@cicimoric
Da li soju prskas odjednom ili ides dva puta po pola doze?
A da li bi smeo ja u ovu kombinaciju ubaciti još plus nešto od sirkaMONTOYA je napisao(la):kako nije pa sam rešio da uzmem kombinaciju pivot,deltazon,harmoni 3500din