Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da pre setve. Ali nekad sam djubrio i posle setve rasturivacem, i nije soja izgorela od djubriva jer u nju ne upada djubrivo kao u kukuruzu.zorancile je napisao(la):@ Peet: Jel si to pre setve djubrio ureom?
grunt je napisao(la):Znaci ljudi dosta je oko 100kg ana po kj u spartanju?
Da li ovo vazi i da je pre setve obavezno baceno nesto ili nešandor je napisao(la):
IMT-550 je napisao(la):grunt je napisao(la):Znaci ljudi dosta je oko 100kg ana po kj u spartanju?Da li ovo vazi i da je pre setve obavezno baceno nesto ili nešandor je napisao(la):
Pa dobro recimo kad bi planirao da mi prinos bude 2000-2200 kg po lancu/jutru koliko bi KG trebalo AZOTNIH djubriva u u kooj primenire,posle setve u spartanju ........Peet je napisao(la):Nema nikakve obaveze! Sve zavisi od tebe i kakva su ti ocekivanja.
Sve zavisi od vremenskih uslova i normalno da soja trazi dobru tesku zemlju.Pa dobro recimo kad bi planirao da mi prinos bude 2000-2200 kg po lancu/jutru koliko bi KG trebalo AZOTNIH djubriva u u kooj primenire,posle setve u spartanju ........
U jbt,pa ti si imao genetski potencijal.šandor je napisao(la):Ja ostvarim u proseku 1800 - 2200 kg sa i bez đubriva i sad budi pametan, rod soje zavisi od mnogo drugih faktora
Post je spojen: [time]1275371125[/time]_________________________________________________
Jedne godine kad je poplavila voda jednu parcelu ali ne dugo par dana krajem maja rod je bio za nepoverovat 3200 kg po kj ( dobro sam napisao ) bez ikakvog đubrenja .
šandor je napisao(la):Jedne godine kad je poplavila voda jednu parcelu ali ne dugo par dana krajem maja rod je bio za nepoverovat 3200 kg po kj ( dobro sam napisao ) bez ikakvog đubrenja .
šandor je napisao(la):Jedne godine kad je poplavila voda jednu parcelu ali ne dugo par dana krajem maja rod je bio za nepoverovat 3200 kg po kj ( dobro sam napisao ) bez ikakvog đubrenja .