Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta sejati sledece godine na njivu oprskanu hemijom u tim dozama.Peet je napisao(la):Jos uvek ostajem pri tome da Pivot + Oxon + Harmony se pokazalo kao najbolja varijanta.
Doza kao sto je gore navedena.
Zavisi šta po kojoj ceni uspeš da nađeš! Gledajući na odnos uloženo-dobijeno, lično mislim da je najisplativija kombinacija Pivot+Bentazon i kasnije Titanic protiv uskolisnih.... Pulsar sam koristio i nisam zadovoljan njegovim učinkom protiv sirka!MONTOYA je napisao(la):kod nas je najveći problem abutilon i zelje u soji
pitanje za bolje poznavaoce,koja je najjeftinija varijanta,naravno uspešna
Sta god ti srce pozeli!!MILE je napisao(la):Sta sejati sledece godine na njivu oprskanu hemijom u tim dozama.Peet je napisao(la):Jos uvek ostajem pri tome da Pivot + Oxon + Harmony se pokazalo kao najbolja varijanta.
Doza kao sto je gore navedena.
za zelje ti je najbolja neka kombinacija sa Harmony+(Pivot,Pulsar,Kobra) ili ti kineski promony simphonyMONTOYA je napisao(la):kod nas je najveći problem abutilon i zelje u soji
pitanje za bolje poznavaoce,koja je najjeftinija varijanta,naravno uspešna
Izvini, prvi put sam mislio da si pogresio, nije Ohson nego Oxon.mica967 je napisao(la):Dali je neko prskao sa preparatom DIV 75 WG ista aktivna materija kao Ohson ide ga od 80-100 gr po ha