Da li mogu soju da tretiram acetohlor+terbis posle setve.
Terbis nikako a acetohlor zna imati svojih mana koji se ispoljavaju ako nastupe vece kolicine padavina i zahladi ,mislim da ti je ipak bolje resenje Sencor ili Proponit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li mogu soju da tretiram acetohlor+terbis posle setve.
Ide preko listaMatic, dynox i symphony zajedno idu posle setve a pre nicanja, jel tako? Prvi put sejem soju na jednom placu pa mi nije svejedno, da mi se ne napuni parcela a ne znam kako sa njom
I Dual Gold, isto ide posle setve a pre nicanja, i da li ide sam ili u kombinaciji?
Ja sam prskao tom kombinaciom galbenon i promoni i ok mi jeIma li neke razlike sem cene preparata basagran i galbenon.Inace bi prskao sa 2l/kj galbenon ili basagran+4gr/kj promoni.Da li je pouzdana ova kombinacija za sirokolisne?
Nema takvog herbicida...koji herbicid najbolje resava divlju grahoricu u soji?
Ja sam pre dve godine u kukuruzu, a prosle godine u soji probao da se resim divlje grahorice i nisam uspeo, ove godine u kukuruzu (sve ista njiva) kao luda krenula i kao sto kazes motika bila jedino resenje, ali je za sada njiva cista .motika da ,motikan ne..