Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni licno puna doza senkora . Samo je presudno da pokisne. Zato ga radim prije sjetve pa unesem .Dobro je i prskanje pa onda valjanjeJel radio neko sa pola doze Metribuzina + pola doze Max 51?
Sta vam se cini bolje ova kombinacija ili pojedinacna u punoj dozi?
Ja sam probao kloman,gamit,rampa i kalif.Jel koristio neko klomazon pod nazivom clematis tako nesto? Jebo me pas kud ga uze
Sta smatras punom dozom a sta 1/2 Metribuzina?Jel radio neko sa pola doze Metribuzina + pola doze Max 51?
Sta vam se cini bolje ova kombinacija ili pojedinacna u punoj dozi?
Da čekam prvi trolistak pa onda fuzilejd ili određenu visinu sirka?Sačekajte još malo pa fuzilejd
Širokolisnih nema, samo sirak. Predusev bio kukuruz kad sam ga prošle godine prskao od sirka ubrzo pala kiša pa je prskanje samo delimično uspelo. Ni sad kada sam sejao i prskao dubinsko nije bilo strašno, a sad ko da ga je neko rasadioJa lično nikada nisam prskao soju od sirka tako malu. Kakvo je stanje sa širokolisnim korovima? Ipak bi bilo najbolje da se javi neki iskusniji član foruma da ti pojasni.
Pola doze metribuzina 0.125 lit/kj + 40 gr/kj MaxaSta smatras punom dozom a sta 1/2 Metribuzina?
Dal nesto smanjiti?To je Nagasaki, ima soja dobro da nagazi od fitotoksije.