A jesi instalirao i merač brzine na Armu?Instalirao sam sa play store lechler aplikaciju. Radi odlicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jesi instalirao i merač brzine na Armu?Instalirao sam sa play store lechler aplikaciju. Radi odlicno
Ovako izgleda na prskalici...Ajd mi slikaj dizne, moja je isto rau al 440, samo sam stavio drugo bure, stane 480+15 za pranje ruku i još imam od 40l al nisam ugradio, za ispiranje sistema...... I grane 8m, a tlak na 4 do 4,5 bara, sa fergusonom, druga brzina na 1400 obrtaja....... I 3 jutra samo, više se vozim i punim prskalicu nego što prskam po njivi......
https://eshop.lechler.de/INTERSHOP/...8.1996389758.1556443870-1240087996.1556443870....,,,,Evo ovde ima da se prebaci na mobilni telefon..
A zasto mislis da ce umanjiti dejstvo? Zbog vece kolicine padavina i mislis da ce previse vode da oslabi dejstvo herbicida, odnosno Senkora?Soju sam pre 3 dana oprskao sencorom. Posto najavljuju ove nedelje padavine (utorak i preko 30l) a palo je vec 20l, koliko to moze umanjiti dejstvo dubinskog preparata?
Stimaju. Samo izvadiš stare iz navrtke i staviš ove. Ove su za vetar do 18 m/s. I ja koristim lechler aplikaciju i kad namestim po njoj u litru izbaci...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
A zasto mislis da ce umanjiti dejstvo? Zbog vece kolicine padavina i mislis da ce previse vode da oslabi dejstvo herbicida, odnosno Senkora?
Ako je to u pitanju zahvali se slobodno Bogu za takvu kolicinu padavina i udri brigu na veselje!
Samo da se ispravim greškom sam u mom postu napisao 18 m/s a mislio sam 18 km/h a to je 5 m/s. Znači sa IDK diznama do 5 m/s se može prskati...Ja radim sa idk 04 250 lit po ha pritisak 2-2.5 ako ima vjetra i poklopi solidno. Kad kazem ima vjetra pricam 4 ms sve iznad toga je lutrija a ako ima netko vocnjake nemojte se igrati
Bez brige! Za vecinu korova, jedino ambrozija ce se provuci ako je ima.
Ja radim sa idk 04 250 lit po ha pritisak 2-2.5 ako ima vjetra i poklopi solidno. Kad kazem ima vjetra pricam 4 ms sve iznad toga je lutrija a ako ima netko vocnjake nemojte se igrati
Ti si se dobro školovo oko prskanja voćnjaka.