Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Select Super,(Kletox) Fuzilade,(Flupisor) Focus Ultra...Ljudi imam sirka u soji(treca generacija). Soja je u cvetu. Koji otrov za uskolisne ne skodi cvetu?
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Ja za par sati dejstvujem sa Agilom i negledam u cvetove i onako je sve otišlo u 3pm,bar da njiva bude čista za dogodine ako ništa drugo...
Pantera je No1...I ja sam nesto razmisljao o kletodimu (kletox) prskano je flupisorom prvi put. On bi trebao biti najselektivniji. E sad pitanje je kojom dozom?
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Nije mi ni prvi put ni zadnji put da prskam Agilom u ovoj fazi soju(ali samo uveče tada su cvetovi soje zatvoreni)...Tako da je moj odgovor:Ne zajebavam se...Jel se zajebavaš il ćeš stvarno prskati Ažilom?
Nije mi ni prvi put ni zadnji put da prskam Agilom u ovoj fazi soju(ali samo uveče tada su cvetovi soje zatvoreni)...Tako da je moj odgovor:Ne zajebavam se...