MONTOYA
Član
šta uništava Kletox?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to piše na deklaraciji....Kletox
Spektar delovanja:
• Višegodišnji uskolisne korovske vrste: Divlji sirak (Sorghum halepense), pirevina (Agropyron repens), zubača
(Cynodon dactylon)
• Jednogodišnje uskolisne korovske vrste: proso korovsko (Echinochloa crus-galli), muhar sivi (Setaria glauca),
muhar zeleni (Setaria viridis), stršac (Apera spica venti), divlji ovas (Avena fatua), svračica (Digitaria sanguinalis)
koji herbicid je dobar za širokolisne korove ,posle setve a pre nicanja soje ,prvenstveno za ambroziju.
Ja mislim da ce Stomp to odraditi.Jer sam ga koristio u crnom luku i nikad je nisam imao.koji herbicid je dobar za širokolisne korove ,posle setve a pre nicanja soje ,prvenstveno za ambroziju.
ja ću ove godine prskati sa Pivot(pirat,sledor)+Basagran(deltazon,bentazon,)+Harmony(promony), i ja odustao od Pulsar-a, razlog cena , protiv sirka Select Super
A koliko iznosi cena za taj trojni koktel?Naravno po hektaru.
sutra krecem u prskanje soje totalom na 12 kj trava krenula ko luda a ostalo iza uskrsa ako soja ne iznikne ak iznikne i izadze van bice borbe, sijetvu zavrsio u utorak i vec je pustila klicu ocito joj pase vrijeme i temperature jer vlage ima dovoljno...