Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lupi ti Dragane punu dozu sto si napisao,i posle u trecoj troliski jos pola od te doze.nece joj nista faliti.Ja sam jednom greskom opialio duplu dozu, bio po koji list oprljen al posle joj nista nije falilo rod isti,.I sto kaze pett pojacaj savazon.Sta mislite o sledecoj kombinaciji:
Ikarus 0.7l/ha
Savazon 2l/ha
Dinox 70gr/ha
Promony 8gr/ha
I neki lepak npr ES Plus 1%
Da napomenem da je na njivi herbarijum, znaci ima svega, i sto nema planira da izadje... Isao bi pola doze sada i pola za 10 dana, stim da bi promony isao sad 1/1...
Da li treba nesto dodati, nesto oduzeti....Hvala
Bilo je o tome vec negde pisano, hemija bi trebala da gubi dejstvo sto duze stoji u prskalici.
U ovakvoj situaciji ja malo jos dodam hemije kada krenem da prskam kada se ovremeni
Neško zavisi kako je skladištena a to što je u prskalici rastvoreno to bi trebalo što pre isprskati tojest potrošiti.
ikarus + bentamark ako pravis corum 3216 din po litri..ne isplati se jer nije sigurno -prc preparati.Corum je jeftiniji nego da ga sam praviš od Passata i Basagrana
- - - - - - - - - -
1litar Coruma = 0.56litara Passata + 1litar Basagrana ... da ti olakšam matematiku,pa kad izračunaš cenovno,onda komentariši! Al nemoj računati generike
Ikarus 3000 din l i Savazon 1000 din l pa sad kako ne ispadne jeftinije od Coruma? Ne vidim razlike izmedju Pulsara 5500 din l i Ikarusa, ili Basagrama i Savazona kao sto nisam video ni izmedju Pivota 3200 din l i Sledora 1400 din l osim u drasticnoj cenovnoj razlici!!!
Da, da! U pravu si.Corum je jeftiniji nego da ga sam praviš od Passata i Basagrana
- - - - - - - - - -
1litar Coruma = 0.56litara Passata + 1litar Basagrana ... da ti olakšam matematiku,pa kad izračunaš cenovno,onda komentariši! Al nemoj računati generike