Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel radio neko dozu Coruma 0,8-1/kj imam na jednoj parceli već ambrozije koja je od 3-4cm a bojim se da je za redovnu dozu već prerasla .Kad se preračuna to mu dođe 0,5-0,6lit/kj Imazamoxa i 0,8-1lit/kj bentazona.
U nedelju sam uradio ovu njivu sa bocom u dozi 50g/ha oksasulfurona + 4 g/ha promonia + 8 dl/ha Bentamarka. Da li je ovo dovoljna doza da sredi bocu u ovoj fazi rasta?
Ide 0 litara po ha,mani se bacanja para na price za malu decu,pozzJel moze neko da mi kaze koliko ide Slavola po kj?Pise 5kg/ha=3kg/kj,ok ali u dva prskanja jel po 3kg ili se 3kg podele na pola?
Dovoljno,ali za deset dana ponovo neštoU nedelju sam uradio ovu njivu sa bocom u dozi 50g/ha oksasulfurona + 4 g/ha promonia + 8 dl/ha Bentamarka. Da li je ovo dovoljna doza da sredi bocu u ovoj fazi rasta?
Nisu neke pare 370rsd/l,ako uspe dobro ako ne ko ga j..e nije neka steta,ko ne reskira taj ne profitira.Ide 0 litara po ha,mani se bacanja para na price za malu decu,pozz
Nisu neke pare 370rsd/l,ako uspe dobro ako ne ko ga j..e nije neka steta,ko ne reskira taj ne profitira.
Dal je neko radio sa Patriot-om,zamena pulsara,neznam ko ga proizvodi pa da nenasednem ako nije pouzdan