Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za palamidu se snalazi alternativnim vidovima borbe jer u soji teško da je možeš konvencionalnim metodama rešiti.Kupio sam danas u Rumi dva herbicida: Savazon (Hemical Agrosava) i Piano u granulama istog proizvođača, imam dosta mišovkinje i mrtve koprive na njivi u soji i onaj korov što se zove hoću-neću, kao i palamide, tek što niče...
Interesantno da nema još uvek uskolisnih korova, ili tek što niču ili ima sporadično zubače, pa planiram u drugom tretmanu da i njih desetkujem...
Interesuje me u kojoj meri ova kombinacija sređuje širokolisne korove, i da li da ovoj smeši dodam još neki preparat (koji je dozvoljen da se meša sa ova dva pomenuta), a proširiću spektar delovanja još na koju vrstu korova, a koju sam izostavio ovom kombinacijom)?
Naravno iz nekog srednjeg cenovnog ranga...
Pa za Corum piše da ide dva puta po 0,9l/ha, što mu dođe 1,8 l/ha puna doza ili ti 1 l/kj!