Soju sam prskao sa nekim koktelima pa nisam imao problema... Problem mi je bila jedna njiva sa suncokretom koju sam prskao sa Ikarusom, požuteo je i dugo bolovao a to mi se sa Pulsarom nikad nije desilo. Prskao sam sa pola doze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ikarus je smece , prskao prosle god sa njim nikad vise , pulsar je skuplji ali vredi svaki dinar u odnosu na ikarus
Da nije mnogo 2X80gr Oxona po ha? Mi idemo Dynox 80gr/ha + promoni (ili nesto na istoj a.m.) + okasivac i njiva bude cista ako se uradi na vreme. Ako se zakasni, samo Motikol ili Cupazon unisava ambrozijuSve zavisi koliko su zakorovljene parcele, ja sam napomenuo da idem po hektaru Oxon(Dinox) 80 gr Promoni 8 gr i Pivot 0,25 lit uz obavezan dodatak ovašivača (lepak).Ako niste u mogućnosti da nabavite Pivot možete umesto njega staviti Pulsar 0,4 lit/ha.Bilo bi poželjno da odradite dva tretmana.
Delim u dva tretmana pomenutu količinu herbicida, kao što sam i naveo po hektaru.Dva tretmana delis sa ovim herbicidima ili ides u drugom tretmanu plus sa drugim herbicidima?
https://youtu.be/JdsrX162oLs, imamo i corum naravno, cak eto glumim u reklami.. ali ti ja dzuze volim isprobavati nove stvari puno puta bude i na mpju stetu ali onda bar znam da to necu vise i ok.... imali tko iskustva sa sojal herbicidom za soju...??Zar nemate Corum u ponudi?