Herbicidi u soji

Kao i ranijih godina proverena kombinacija, Oxon 80 gr Promoni 8 gr Pivot 0,25 lit ( sve po hektaru)+ okvašivač Inex.

Ne sekiram se mlogo jerbo sam već kupio ikarus i oxon, a na crno je urađeno što je moglo počela je već da niče....

Ove godine ce ici u soji dve kombinacije,Ikarus 0.5 l po ha-Dynox 50 gr po ha-Promony 10 gr po ha-Bentazon 2 l po ha,druga kombinacija:Dynox 60 gr po ha-Bentazon 2 l po ha-Promony 10 gr po ha,naravno plus okvasivac...

ja planirav ove god ici sa dinoxom i promonijem jedan dio pa me zanimaju vese preporuke i doze naravno, 80 gr mi se cini malo ili?? koju dozu preporucujete vi koji imate iskustva sa istim..??? ove god imam svasta nesto od zastite, isam sam sa wing-p od basf-a od bajera sa senkorom u kombinaciji sa totalom, i tako kemijam svasta nesto pa da vidim bas sta je naj bolje, wing-p je zemljisni kao i senkor i trebaju kisu za aktivaciju sto je naravno i bilo tako da, ici cu i jedan dio i sa corumom i sa lagunom tako da ce biti svasta nesto od zastite, ima je 40 ha pa cemo kemijati i da nisu mikro pokusu neg makro he he....

Šta nije bilo dobro sa Ikarusom?

samo malo oprljio travu posle cega se trava oporavila, jedino je repicu zbrisao a sipao sam i malo jacu dozu nego sto treba

posto je kopija pulsara trebao bi i preko zemljista da obavlja posao , dva puta navodnjavali ma nista , ja nikad vise , nikad mi zakorovljenija soja nije bila, sreca navodnjavao pa bilo 22 metra po jutru

Nazad
Vrh