Herbicidi u kukuruzu

Pozdrav radjo sam na crno adengo 400ml na hektar utrisak 300l vode ali mi se konstantno desava da ostane jos malo i ponovim negde sada pitsnje da li to znaci da sam oslabio dozu ili ima isti efekat prskam diznama trojke plave

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Pozdrav radjo sam na crno adengo 400ml na hektar utrisak 300l vode ali mi se konstantno desava da ostane jos malo i ponovim negde sada pitsnje da li to znaci da sam oslabio dozu ili ima isti efekat prskam diznama trojke plave

Nije li to mala doza? Mislim da ide 450ml na ha. Ja idem 250ml na kj

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nikad nisam iso vise od 400ml na hektar ne moze i 450 ali nisam imao potrebe i ovo lepo radilo

Ja sam prosle godine iso Adengom u drugom peru jedan deo 400ml jedan 300ml isto je odradio poso samo gde sam iso 400ml kukuruz je dobio po tamburi.

Astrid 12 hiljada, a adengo za keš ima ispod 12 crvenih u oglasima. Zašto uzimati kopiju za iste pare?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Adengo sad svi uzimaju.

Sent from my SM-A145R using Tapatalk
Mislim da pouzdanije sredstvo nema puno kopija pokusaja ali ipak je broj jedan adengo na crno a laudis ovako zadnjih 4 godina nisam ni imao korektivno prskanje posle adenga jedne godine ostavim da prskam u 3 pero ono kiša kukuruz bio vec 5 pera od tad gledam na crno da prskam

zanimljivo cim se pojavile zamene za zvucne herbicide cena im ode dole a godinama prodavali sa po astronomskim cenama bas zanimljivo kolko su nas pljackali

Ako im se moze,sigurno da ce to i raditi.Nisu oni dzabe najbogatije firme na svetu,te hemijske kompanije ...trilioni eura se vrte,pljackaju nas sa osmehom na licu.

Kako ste zadovoljni sa Peak herbicidom kolege, Koju dozu idete i da li za Peak kada ide sam mora pod obavezno okvašivač, koliko mu vremena treba da skine samonikli suncokret?
Planiram sa njim da radim u dozu od 10 gr/ha ima zemljišno dejstvo na samonikli suncokret .

Kako ste zadovoljni sa Peak herbicidom kolege, Koju dozu idete i da li za Peak kada ide sam mora pod obavezno okvašivač, koliko mu vremena treba da skine samonikli suncokret?
Planiram sa njim da radim u dozu od 10 gr/ha ima zemljišno dejstvo na samonikli suncokret .
Odlican za samorast suncokreta, cak i za samorast expres hibrida, samo gledaj da bude sto manji ako radis posle nicanja. Ja sam ga koristio za resavanje naknadno niklog jer moze kasnije da se primeni u kukuruzu. Ne znam za zemljisno delovanje na suncokret, gde si to procitao?

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh