Pišta bači
Član
Po kj?2 litre totala i 1l Terbisa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po kj?2 litre totala i 1l Terbisa.
Ja sam uzeo basar plus da njemu dodam 2 lit totala po hektaru?2 litre totala i 1l Terbisa.
Koju dozu s-metolahlora ideš i jel smanjuješ kasnije sulfurone u hirošimi ?Zato idem s-metolahlor pre nicanja a terbutilazin u 4-5 listu sa ostatkom hirosime..
Mislim da ne postoji na crno za samonikli.Neka preppruka za divlji suncokret na crno?ili cekati pa posle ici Peak-om?
Cime suzbijate muhar pre nicanja? Vidim da Basar i Mont nemaju u prospektu da ga unistavaju, Dual gold da, a ista su am
Neka preppruka za divlji suncokret na crno?ili cekati pa posle ici Peak-om?
Adengo sadrži Tienkarbazon-metil koji odlično deluje kako na iznikli tako na čičak koji tek treba da nikne, a propušta expres suncokrete. Ali zato tu je izoksaflutol koji odnese svaki suncokret a koji uzput uopšte ne deluje na čičak tako da posle logana i medeye mora još jedno prskanje, dok posle adenga ne, sve generacije čička rešavaju se jednim prskanjem. Naravno ako bude neke kiše posle prskanja....
Pošto u ponudi ima nekoliko zamenskih preparata šta preporučujete kao zamenu za Laudis.