pocerina
Član
Ja sam pre neki dan kupio Astrid za sve površine pod kukuruzom, cena 9968 din 1L, za kes.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Adengo kad sam ja poceo da koristim tamo prije 7-8 godina kostao je pola cijene koja je sada.zanimljivo cim se pojavile zamene za zvucne herbicide cena im ode dole a godinama prodavali sa po astronomskim cenama bas zanimljivo kolko su nas pljackali
Prskao sam sa totalom kukuruz u subotu i danas vec korov krenuo da zuti, isao sam sa 4l na hektar glifol od galenikeNije bitno koliko vode,bitno da rasporedis lepo po parceli i da sto pre padne kisa. Dal je 500l ili 50l manje vise sve jedno je .
Izmedju ostalog,treba zabraniti ovim lopovima da pordaju total. Znaci kao i prosle godine NE PIPA isprskao sam neke kukuruze koji su spremljeni ranije,krenula trava skroz sitna fazon kotiledoni i prvih par listova. Evo vec 5 dana zeleni ko u plasteniku. A npr gde sam isao u soji sa herbicidima zemljisnim sve sprzeno.